Heips!

Paljon on taas vettä virrannut Kalajoessa sitten viimeisen kirjoittelun. Näköjään tää kirjoittelu aina jossain vaiheessa repsahtaa. Yleensä aina silloin, kun kuntoilukin repsahtaa. Juoksut oli sitten loppuvuonna aika vähissä. Yhteensä vuonna 2007 juoksukilometrejä kertyi noin 1000km.  Eli aivan suhteellisen hyvin, siihen nähden, että tuo määrä ei ole kuitenkaan saavutettu aivan yhtäjaksoisen harjoittelun kautta.

Alkuvuonna en ole tainnut juuri juoksemassa käydä. Painokin pääsi nousemaan jälleen kerran yli sadan kilon tuossa syksyn aikana ja nyt ollaan aika tarkaan sadassa menossa. Positiivisinta on kuitenkin nyt se, että lunta on tullut myös tänne eteläiselle Pohjois-Pohjanmaalle. Aktiivinen hiihtoharrastus on jatkunut nyt noin kolmen viikon ajan. Kilometrejä on tällähetkellä kertynyt yhteensä hivenn yli 300. Maaliskuussa olisi tarkoitus osallistua ainakin yhteen massahiihtoon (Terva tai Vuokatti).

Juoksuharrastus olisi tarkoitus elvyttää henkiin viimeistään siinä vaiheessa kun hiihtokelit loppuu. Uudenvuoden aattona hoidin ilmoittautumisen Forssan suvi-iltaan kesäkuulle, joten seuraava maraton on ainakin tiedossa. Valitettavasti HCM taitaa jäädä tälläkertaa väliin, tai ainakin vaimo ilmoitti, että se on liian lähellä ns. laskettua-aikaa....