Eilinen oli välipäivä juoksusta, mutta ei kylläkään mustikan keruusta. Sunnuntaina kävin iltapäivällä poimiin 1,5 ämpäriä ja eilen taas sitten ämpärin. Samaan paikkaan kyllä jäi marjoja vielä parin ämpärin verran, joten pitää vielä tälläviikolla hakea ne pois:)

Tänään oli sitten vihdoinkin aika tehdä noita vetoja. Juoksun suoritin urheilukentällä ja ilokseni huomasin, että Forerunner 305 mittasi myös tuon radan pituuden oikein. Kierros oli aina muutaman metrin yli 400 metriä ja se ilmeisesti johtu siitä, että ainahan sitä vähän poukkoilee siinä radalla. Varsinaiset vedot tietysti suoritin ilma autolappia radan mukaan:

Lämmittely aluksi 1400m ja sitten neljä kilometrin vetoa:

1. 4min23s 2. 4min19s 3. 4min21s 4.4min12s

Aivan tyytyväinen oon noihin vetoihin. Jos vertaa niitä noin kuukauden takaisiin vetoihin niin kilometriajat on parantunu n. 10-15s ja toisaalta myös juoksu tuntu paljon kevyemmältä. Sää oli molemmissa vedoissa samanlainen eli helteinen. Kun vain palaudun HCM:ltä niin noita vetoja on pakko alkaa tekemään kerran viikossa. Tarkotus olis saada syksyn mittaan vielä nuo kilometriajat lähemmäs neljää. Ja samalla pitäisi myö lisätä vetojen määrää n. 6-8 kappaleeseen. Nyt ei viitsinyt useampaa tehdä ettei tuu liian kovaa harjotusta ennen HCM:ää.