Taas on näköjään päässyt aikaa vierähtämään, kun on viimeksi tänne tullut kirjoiteltua. Paljon on kerennyt myös tapahtua. Poikani syntyi tuossa syyskuussa ja sen jälkeen elämäänkin tuli aivan uudenlainen rytmi. Tosin aikaa kuntoilullekkin olisi kyllä ollut, mutta jotenkin se vain syksyllä jäi väliin.

Luntahan tuliki jo sitten hyvissä ajoin marraskuussa, joten ensimmäiset hiihtokilsatkin pääsi hiihtelemään. Sitten joulukuuun 5. päivä iski flunssa päälle ja heti perään 23. päivä seuraava, niin käytännössä joulukuussa ainoastaan sairasteltiin.

Nyt kun flunssista oon sitten toivottavasti parantunut, niin pääsee taas alottamaan kuntoilun. Hiihtämässä olen nyt tämänvuoden puolella käynyt kolmena päivänä ja tarkoitus olisi sitä aktiivisesti jatkaa.

Vuoden 2009 tavoitteet eivät ole vielä selvillä muultta osin, kun että yhden maratonin aion ainakin juosta kesällä. Vuonna 2008 jäi juoksematta. Nyt alkuvuodesta aion keskittyä pääasiassa kevyeen hiihtelyyyn ja painon hallintaan. Toiveissa olisi myös päivittää tätä blogia vähän ahkerammin:)