Viikon aikana yhteensä kolme lenkkiä pe-la-su. Palautuminen maratonilta on mennyt mielestäni paremmin kuin aikaisemmin. Tosin tässä seuraavallakin viikolla voi vielä takapakkia tulla. Tälläkerta vedin ns. Buranakuurin, joka alkoi heti maaliintulon jälkeen ja jatkui alkuviikon ajan. Lähtipä ainakin suuremmat tulehdukset paranemaan jaloissa.

Ensiviikolla olisi ajatus tehdä jo vähän reilumpi paluu harjoitteluun. Tosin monet ohjeethan puhuu jopa neljän viikon "lepo" jaksoista, mutta en nyt semmoisia kerkeä alkaa pitämään:) (eli telakallekko?). Tuolla tallissa seisoisi myös suhteellisen vähän poljettu maantiepyörä, joten pitäisi alkaa antamaan myös sille vähän kyytiä. Saisihan siitä ainakin vähän lisää harjoittelutunteja viikkoon. Jos kesällä vaikkapa juoksee 100km viikossa (mikä on minulle paljon, kun en ole koskaan niin paljoa juossut), niin siihen menee aikaa noin 10h. Se on mielestäni aika vähän? Muutama palauttava pyörälenkki tuohon päälle, niin saattaisi kroppakin tykätä.

Jokatapauksessa seuraavina viikkoina ennen Helsinki City Marathonia olisi tarkoitus juosta n. 50-100km. Olisi siis hyvä, että noin 700-800 lisäkilsaa saisi vielä harjoiteltua ennen seuraavaa todellista koitosta.

Yhteensä juoksua: 17,61km - 1,87h

p.s. Talo maalattu kokonaisuudessaan kahteen kertaan. Seuraavaksi sitten heti 25-vuoden kulutta. Talli huutaa vielä toista maalausta.