mutta siltikkin päin persettä!

Tuosta Kiiminki maratonista ei tullut sitten yhtään mitään. Numerolapun kyllä silloin perjantaina hain, mutta alaselkäkipu äityi niin pahaksi, etten koskaan viivalle asti selvinnyt. Siitä lähtien tämä onkin ollut sitten yhtä selän parantelua. Kiitokset järjestäjälle siitä, että palauttivat pelkästään sähköpostipyynnön perusteella koko osallistumismaksun.

Huomenna maanantaina 12.10 alkaa sitten harjoituskausi kohti Tukholmaa. Kausi pitää kuitenkin aloittaa suht varovaisesti johtuen juuri tuosta selästä. No tänään ainakin sauvakävely onnistui hyvin.

Tukholman tavoitteita olen tässä myös laskeskellu ja uskon, että semmoinen 3.05-3.10 olisi hyvä tulos. Tuo tulos vaatii kuitenkin terveen harjoituskauden ja 15kg:n painonpudotuksen. Sempä takia karkit, jäätelöt ja sipsit on nyt (=jälleen) pannassa. Toinen askarruttava asia on sitten tuo akillesjänne, joka on jatkuvasti hieman tuntoherkkä, kun sitä painelee, mutta ei itse juoksussa haittaa mitenkään.

Lumia tässä myös odotellaan. Pitää tuota harjoitusohjelmaa päivittää ja miettiä aina sitten sen mukaan, mikä on lumitilanne ja hiihtohalutilanne. Jokatapauksessa tämä juoksu tulee säilyttää jossain määrin ohjelmassa koko talven.

Hcm:n jälkeen kilometrejä kertyi yhteensä 204,58. Eli syksyksi ihan ok ja kun vielä muistaa parin viikon flunssan HCM:n jälkimainingeissa ja site tuon selkäkivun.