Aamulla oli kello herättämässä klo 7. Siinä keittelin kahvit, lueskelin lehdet ja söin kevyen aamupalan. Noin klo 8.30 lähdin sitten juoksemaan pitkää. Juomaksi otin noin litran Gatrodea ja noin 4dl vettä. Juoksin kaksivaiheisen pitkän. Aluksi juoksin 20km rauhallisesti sykkeen ollessa noin 125-137. Kilometrivauhti vaihteli noin 6min/km ja 6min30s/km välillä. Noihin vauhteihin olin aika yllättynyt. Alkukesästä nuo pitkät piti juosta lähes 8min/km vauhdilla, jotta sai sykkeet pysyyn matalalla. Ehkä tämä on sitä kehittymistä?!!! Varmasti jotain tekemistä on sitten myös tuolla, että paino on pudonnut alkukesästä jo 8kg....

20 kilsan jälkeen juoksin yhden kilometrin 5 minuuttiin, jottei pitkälenkki muodostuisi tylsäksi. Vedon jälkeen jatkoin loppuun eli noin 29 kilsaan asti vaihtelevalla vauhdilla (5min/km-6min10s/km). Lenkki numeroina:

29,18km - 2h58min30s - avg139 - max 174 - 6min7s/km -

Tuo maximi syke tuli aivan lopussa kun vedin siihen vielä vedon. Aivan viimeinen kilsa tais mennä itseasiassa 4min30s.

Tuohon lenkkin oon kyllä varsin tyytyväinen. Kahden viikon päästä on myös maratoni jo ohi, mutta ensiviikko on mun viimeinen lomaviikko, joten aion kyllä vielä jonkinverran treenailla tuota maratonia varten. Viimisellä viikolla sitten löysäillään. Tarkotuksena olis ensiviikolla tehdä ainakin yksi vetoharjotus ja yks maratonvauhtinen harjotus (noin. 10-18km) ja sitten tasapaksuja pk-lenkkejä!

Iltapäivällä ehkä mustikkaan.....