Täysin eivät edelliset suunnitelmat pitäneet paikkaansa. Perjantaina lähdin juoksemaan pitkää, mutta kilometrin juostuani puhelin pirahti ja eräs huuto.nettiläinen halusi ostaa kajakkini, joten piti lähteä sitä myymään. Näin ollen perjantaista tuli välipäivä. Lauantai aamuna oli jotenkin väsynyt olo. Mietein jo hetken, että pitääkö juoksemisesta pitää totaalista taukoa pari kolme päivää, koska realistisesti ajateltua yhtenäinen harjoitusputki on ollut nyt selvästi pidempi kuin koskaan aikaisemmin. Lähdin kuitenkin varovaisesti purulle kokeilemaan, ja heti huomasin, kuinka juoksu kulkee. Lenkistä tuli tämän kesän paras lenkki ja vieläpä VK.

Sunnuntaina oli vuorossa sitten juoksentelua tavallisten Brio vaunujen kanssa, koska vaimo oli yövuorossa, niin piti pojalle järjestää ohjelmaa. Poika koisasi koko 12 kilsan matkan. Määrällisesti ja tehollisesti ihan ok viikko, tosin se varsinainen pitkä jäi puuttumaan.

Katselin tuossa myös tulevaa, ja mikäli kaikki menee hyvin, niin ehkäpä vetäsen puolikkaan kisan 18.7 Tyngän myllyllä Kalajoella. Siihen voisi asettaa rohkeasti tavoitteen 1.35-1.40?!

ma Lepo

ti 12km - 6min/km - 136avg

ke 2km Vr +6kmVK (4.43-4.59) +2Vr

to ap: 10km - 6min/km 141avg ip: 9km 5.40min/km 140avg

pe: Lepo

La: 8km VK (4.38-5.47) - 5min/km

Su: 12km (vaunut) - 6.08min/km - 128avg

Ensiviikolla nostetaan hieman tehoja ja määriä. Tarkoituksena juosta tärkeimpinä harjoituksina yksi maratonvauhtinen 5min/km, vedot, Vk ja pitkis